Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Вторник / 29.09.2009 / 19:30ч.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Наистина победата няма алтернатива.И как така от три телевизий нито една няма да предава мача при положение че по това време няма друг
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Наистина победата няма алтернатива.И как така от три телевизий нито една няма да предава мача при положение че по това време няма друг ![]() Аз вече съм почти 100% за сателитно оборудване. Няма да чакам тази ебана държава да ми се подиграва. Ще чакам аз някоя скапана телевизия да купи правата за калчото или лигата,и когато го направи пак да не мога да си гледам отбора. Ще гледам Митко Барбуков и Мангалчестър срещу Селтик (примерно)по Диема,щото имаме българин,а няма да гледам Барса-Интер! Я "fuck off" и тва е. Идва времето на сателита и декодерите с платените карти. Иначе е ясно , че ще се кьорим в нета пак,няма начин! Голям,малък екран все тая. Добре,че все пак ги гледаме. Айде за победа във вторник! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:27 PM |