Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ето'о за мен беше най-добър.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
И аз съм за Ето'о. Дори като изключим гола, пак беше над всички на терена. Страшно много му се изкефих как не спря да тича, да иска топката и да прави каквото си иска с нея. Защитниците на Лацио се видяха в чудо. Искрено се надявам от днес нататък играта му да се подобрява все повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
И аз съм за Ето'о. Дори като изключим гола, пак беше над всички на терена. Страшно много му се изкефих как не спря да тича, да иска топката и да прави каквото си иска с нея. Защитниците на Лацио се видяха в чудо. Искрено се надявам от днес нататък играта му да се подобрява все повече. Бъди сигурен,ч е ще е така. Ако е здрав ще върви само напред и нагоре! Видяхме днес какво правеше с защитата на Лацио( която не е от най-слабите все пак) в първия си официален мач, представете си какво ще прави с защитите на средняшките отбори в Калчото заедно с Милито..... виждам разхвърляни трупове по терена ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 10:29 PM |