Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Интер ще играе в Китай и САЩ, като част от предсезонната потготовка на отбора. Моуриньо ще лети тези дни до Китай, за да види в какво състояние са тренировъчните бази. Играчите ще се върнат от ваканция на 10ти юли. На 13ти отборът лети за Лос Анджелис, където ще започне турнето в САЩ. Първата приятелска среща ще е срещу местен тим на 16ти юли, в 16:00 местно време. Следват още 2 дни тренировки, като след тях Интер ще вземе участие в турнира World Football Challenge срещу Клуб Америка в Пало Алто (19 юли, 16:00 местно време). След това Интер ще продължи участието си в турнира с мачове срещу Челси и ще завърши с първото миланско дерби - срещу Милан на 26ти юли, след 4 тренировъчни дни в Бостън.
След това отборът се завръща в Италия, където ще тренира на 29ти юли, преди да замине за Монако, където ще срещне едноименния тим за Pirelli-Sky Trophy. На 31 отборът има още една тренировка в Милано, и след това 2 дена почивка преди заминаването за Китай, където ще се потготвя за срещата с Лацио за Суперкупата на Италия. След като се върне в Италия, отборът ще продължи с предсезонните занимания. Първият кръг от първенството е планиран за 22-23 август. Долу горе успях да преведа каквото пише в официалния сайт, на този етап това е информацията...явно всички приятелски срещи не са уговорени все още. Потготовката изглежда добре, браво на щаба! -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Евакуират Интер от хотел.Футболистите на Интер, които са на турне в САЩ, бяха евакуирани от хотела, в който са настанени заради бомбена заплаха.
Повече от 200 души, сред които всички представители на италианския тим, били изведени навън. След около 45 минути ситуацият се изяснила. Тревогата се оказала фалшива и гостите на хотела се прибрали по стаите. От участъка в Бевърли Хилс признаха, че е имало такава случка, но отрекоха повече информация. Интер е в Калифорния от миналата неделя. На тима му предстои контрола с мексиканския тим Клуб Америка. Следват мачове с Челси и Милан. Sport1.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 01:52 AM |