IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Кой да се махне през лятото?, Напускащи?
Напускащи?
Напускащи?
Круз [ 18 ] ** [8.96%]
Максуел [ 17 ] ** [8.46%]
Креспо [ 27 ] ** [13.43%]
Хименез [ 11 ] ** [5.47%]
Виера [ 26 ] ** [12.94%]
Мансини [ 8 ] ** [3.98%]
Куарешма [ 11 ] ** [5.47%]
Суазо [ 17 ] ** [8.46%]
Дакур [ 28 ] ** [13.93%]
Ривас [ 17 ] ** [8.46%]
Станкович [ 3 ] ** [1.49%]
Бурдисо [ 12 ] ** [5.97%]
Обина [ 6 ] ** [2.99%]
ДРУГ! [ 0 ] ** [0.00%]
Общо гласове: 39
Гостите не могат да гласуват 
Guest_tutto_inter_*
коментар Apr 13 2009, 20:47
Коментар #1

Guests

Значи напоследък почнахме много да пишеме кой да се маха,кой нямал място в отбора,за това реших да пусна една тема..кой ше събере най-много гласове.Слагам тези имена защото за тях най-много се тръби ,че ще напуснат през лятото.

Edit: Анкетата позволява повече от 1 глас smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Guest_Scofield_*
коментар Apr 13 2009, 22:44
Коментар #2

Guests

Круз вече е на годинки , но и този сезон показа , че когато му се гласува доверие , то той почти винаги го оправдава.По последни информации се казва , че Круз няма да преподписва с Интер , така че по всичко личи , че ще си тръгне през лятото.Аз лично си оставам почитател на Круз и ще съм радостен ако ни е на разположение и през следващия сезон wink.gif

Максуел се намира в отвратително слаба форма и ако вземем някой ляв защитник през лятото , то спокойно можем да го продаваме.

Креспо отдавна съм го отписал аз.Просто не виждам какво още може да даде на този отбор!Твърдо за махането му от Интер!

Хименес не е тайна , че ми е любимец.През този сезон обаче се справя доста зле и по всичко личи , че Моуриньо няма да разчита на него , затова най-добре и за двете страни е Хименес да бъде продаден някъде , където ще получи повече шансове за изява.

Виейра също е излишен според мен.И грам не заслужава от огромната заплата , която получава.Няма смисъл да държим играч , който е контузен в 85% от мачовете ни!

Мансини е сред топ трансферните разочарования в Европа през лятото.Всички възлагахме огромни надежди на него , но за жалост не ги оправда.При добра оферта няма да имам нищо против да го продадем.

Куарешма го исках адски много в Интер.За жалост и той като Мансини се оказа огромно разочарование.Въпреки това обаче виждам потенциал в този играч и се надявам да си го върнем!

Суазо със сигурност ще ни напусне.Едва ли ще е голяма загубата wink.gif

Фиго е ясно , че ще слага край на кариерата си след края на сезона...просто няма смисъл да се мъчи и да се опитва да се надбягва с почти 2 пъти по-млади играчи от него wink.gif

Ривас съм на мнение , че трябва да остане.През този сезон всички видяхме , че защитниците ни се оказаха доста "крехки" и ще е добре да имаме на разположение повечко защитници.Колумбиеца не мрънка за титулярно място , така че не е проблем оставането му wink.gif

Адриано също си мисля , че повече няма да играе за нашия тим.Дадоха му се прекалено много шансове , които за жалост проигра с лека ръка sad.gif

Обина също съм на мнение ,че трябва да бъде продаден.Спроед мен нигериеца на този етап не притежава нужните качества за да играе за Интер!
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
5 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 09:50 PM
Buy sports equipment online