Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Значи напоследък почнахме много да пишеме кой да се маха,кой нямал място в отбора,за това реших да пусна една тема..кой ше събере най-много гласове.Слагам тези имена защото за тях най-много се тръби ,че ще напуснат през лятото.
Edit: Анкетата позволява повече от 1 глас ![]() |
|
|
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Круз вече е на годинки , но и този сезон показа , че когато му се гласува доверие , то той почти винаги го оправдава.По последни информации се казва , че Круз няма да преподписва с Интер , така че по всичко личи , че ще си тръгне през лятото.Аз лично си оставам почитател на Круз и ще съм радостен ако ни е на разположение и през следващия сезон
![]() Максуел се намира в отвратително слаба форма и ако вземем някой ляв защитник през лятото , то спокойно можем да го продаваме. Креспо отдавна съм го отписал аз.Просто не виждам какво още може да даде на този отбор!Твърдо за махането му от Интер! Хименес не е тайна , че ми е любимец.През този сезон обаче се справя доста зле и по всичко личи , че Моуриньо няма да разчита на него , затова най-добре и за двете страни е Хименес да бъде продаден някъде , където ще получи повече шансове за изява. Виейра също е излишен според мен.И грам не заслужава от огромната заплата , която получава.Няма смисъл да държим играч , който е контузен в 85% от мачовете ни! Мансини е сред топ трансферните разочарования в Европа през лятото.Всички възлагахме огромни надежди на него , но за жалост не ги оправда.При добра оферта няма да имам нищо против да го продадем. Куарешма го исках адски много в Интер.За жалост и той като Мансини се оказа огромно разочарование.Въпреки това обаче виждам потенциал в този играч и се надявам да си го върнем! Суазо със сигурност ще ни напусне.Едва ли ще е голяма загубата ![]() Фиго е ясно , че ще слага край на кариерата си след края на сезона...просто няма смисъл да се мъчи и да се опитва да се надбягва с почти 2 пъти по-млади играчи от него ![]() Ривас съм на мнение , че трябва да остане.През този сезон всички видяхме , че защитниците ни се оказаха доста "крехки" и ще е добре да имаме на разположение повечко защитници.Колумбиеца не мрънка за титулярно място , така че не е проблем оставането му ![]() Адриано също си мисля , че повече няма да играе за нашия тим.Дадоха му се прекалено много шансове , които за жалост проигра с лека ръка ![]() Обина също съм на мнение ,че трябва да бъде продаден.Спроед мен нигериеца на този етап не притежава нужните качества за да играе за Интер! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 09:50 PM |