Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Значи напоследък почнахме много да пишеме кой да се маха,кой нямал място в отбора,за това реших да пусна една тема..кой ше събере най-много гласове.Слагам тези имена защото за тях най-много се тръби ,че ще напуснат през лятото.
Edit: Анкетата позволява повече от 1 глас ![]() |
|
|
![]() |
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
От изброените за мене почти никой не трябва да остава.Ето и причините:
1.Круз-вече е стар,пък и се вижда,че Жозе не смята да разчита на него.Затова вероятно лятото ще напусне така ще е най добре за него и клуба. 2.Максуел-изключително безличен играч.Първо е трагичен в защита и второ не е чак толкова агресивен в атака.Най-вече заради първото трябва да бъде продаден. 3.Креспо-абсолютно същите причини като на Круз 4.Хименез-много талантлив играч.В началото ми беше любимец ,но постепенно това се заличи.Направи няколко добри мача през миналия сезон ,но за мен това не е достатъчно за да играе в отбор като Интер 3-ти сезон.Пък и Жозе почти не разчита на него.Няма смисъл да седи в отбора без да играе.По добре да вземем някакви пари за него лятото. 5.Виера-вечно контузения няма смисъл да го държим.Напълно безполезен ,дори понякога вреден.Да се маха и да си завършва кариерата в Франция. 6.Мансини-Въобще не му тръгна на Амантино при нас.Според мен обаче може да го оставим още един сезон ,тогава да се надяваме да се разиграе.Всички знаем на какво е способен бразилеца.Тук съм 50-50. 7.Куарешма-Много го исках лятото и като го взехме бях в истинска еуфория ,очаквах веднага да стане основен играч и заедно с Ибра да мачкат ,но уви не се получи.Трансфера се оказа пълен провал.Може би ще е по-добре както за него така и за Интер да напусне. 8.Суацо-Хондурасеца няма класата да играе в Интер.Със сигурност напуска. 9.Дакур-Не мисля че има смисъл от коментар.ВЪН!!! 10.Ривас-Колумбиеца направи няколко добри мача ,но само толкова.Във важните мачове когато беше му даден шанс той се провали.Затова си мисля ,че Жозе без много да се замисля ще се оттърве от него. 11.Бурдисо-Това недоразумение отдавна трябваше да е далече от Интер 12.Фиго-Задължително трябва да се откаже.Няма сили да изиграе още един сезон. 13.Адриано-Искрено се надявам повече да не облича синьо-черната фланелка 14.Обиня-Трябва да бъде даден някаде под наем. Това е от мен ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:58 PM |