IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Първенството в Серия "А" стартира в края на август
Guest_Scofield_*
коментар May 5 2007, 22:16
Коментар #1

Guests

Първенството в Серия "А" стартира в края на август

Новото футболно първенство в италианската Серия "А" ще стартира през последния уикенд на август (25-26). Решението бе взето от Изпълнителният комитет към италианската футболна федерация. Причината е футболистите да бъдат в оптимална форма преди решителните квалификации за Евро 2008 срещу отборите на Франция и Литва на 8 и 12 септември.

Шефовете на калчото са готови да внесат искане в УЕФА да даде право на носителя на Купата на Италия да участва в Шампионската лига вместо тима, който завърши на 4-о място в крайното класиране. Идеята е да се засили турнира за Купата на Италия, тъй като сега той е тотално загърбван от водещите отбори.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
SvetJlio
коментар Dec 15 2008, 18:33
Коментар #2

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Цитат(CoLoNeL @ Dec 15 2008, 04:30 PM) *
Момчета знам че ще отнеса БАН ма да знаете имате много хлеб да ядете за да ни стигнете аз съм фен на италианския футбол дано напраите нещо в КЕШ ма незнам

Бан няма да отнесеш, ако се държиш човешки.Не сме като вас, ако видите чужд и директно бан.Само, че не избързвай с това, че вие ще сте шампиони, защото видя, че в директния ни мач Жозе скри топката на раниери, а именно той ви е най-големия враг в момента.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
6 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 05:23 PM
Buy sports equipment online