Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Бундеслигата с най-много футболисти на Евро 2008
Агенция "Фокус" Немската Бундеслигата ще бъде най-представеното първенство на Евро 2008, съобщава официалният сайт на шампионата. Това стана ясно след като 16-е финалисти обявиха окончателните си състави с по 23-ма души за надпреварата в Австрия и Швейцария, която стартира на 7-и юни. 368 са картотекираните футболисти за първенството, като 57 от тях играят в Бундеслигата, 43 в английската Висша лига и 41 са от испанската Примера дивисион. Италианската Серия "А" е представена с 36 играчи. |
|
|
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Голяма част от изброените играчи с право не са викнати от селекционерите на националните отбори.Хилдебранд направи адски слаб сезон във Валенсия , а и ще е чудо ако успее да се пребори с конкурентите си в националния отбор.
Този швейцареца Егиман за сефте го чувам , така че едва ли това е чак толкова голяма изненада. Да си призная...повече ме учудва факта , че Донадони не е викнал Маджо , а не Дзакардо , който направи слаб сезон с екипа на Палермо. До колкото знам Недвед официално се отказа от националния отбор на Чехия , а Маниш с нищо не доказа , че има място в отбора на Сколари.Същото важи в пълна сила и за Сеедорф , чийто сезон също беше ужасяващ. Боян Къркич е все още прекалено млад за да се разчита на него в такъв голям футболен форум. Индзаги си е Индзаги...винаги трябва да му е вътре ![]() Като теглим чертата като незаслужено оставени вкъщи остават само Саня , Раул и Шукур. п.с Да , и на мен ми е чудно защо не са сложили Трезеге в тази класация. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:40 AM |