IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Рома - Интер (Купа на Италия - ФИНАЛ), 2:1
Guest_Scofield_*
коментар May 20 2008, 10:25
Коментар #1

Guests

Събота | 24 май | 22:00 | Пряко по Тв7
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
N E R A Z Z U R ...
коментар May 20 2008, 11:49
Коментар #2

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Морати: За Купата ще пуснем юношите

Президентът на Интер Масимо Морати бе много огорчен от обвиненията на Рома, че титлата на нерадзурите е уредена. Вълците обвиниха шампиона, че е получил огромна помощ от съдиите през този сезон. Даниеле де Роси говореше за 7-8 мача, в които Интер е взел победата благодарение на външна намеса.

Морати обяви, че за да се успокоят в Рома, ще пусне на финала за Купата на Италия, юношите. Интер играе с Рома за четвърти пореден път в битка за Купата на Италия. Мачът е на 24 май на "Олимпико" в Рим. "Ще пуснем юношите срещу Рома" каза Морати на въпрос на фен дали ще успеят да вземат дубъл.

Интер нито веднъж в историята си не е печелил дубъл (изключение прави 2006 г., когато Интер печели купата, а след това е обявен по служебен път за Шампион, въпреки че завършва трети). Мнозина вече съпоставят този Интер и онзи от 60-те, начело на който бе бащата на Масимо - Анджело.

"Трите титли? Тези на моят баща трябваше да са поне пет! Затова не мога да мисля, че съм го настигнал. Естествено тези три титли ни радват много, но трябва да работим още, за да задържим това ниво и да печелим и в бъдеще", добави Морати.

www.gol.bg

Аз лично съм против това, защото Рома ще са адски надъхани и ще се хвърлят на 100%, а ако излезем с лапетиите ще е по-зле от 6:2... Надявам се да не направят тази грешка и да пуснат най-добрите ни играчи и да им го натрием на Рома. SIAMO NOI SIAMO NOI I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI! hooray.gif ultra_inter.gif boysan.gif

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
7 страници V   1 2 3 > » 

Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 06:54 AM
Buy sports equipment online