IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Дидие Дрогба, от Челси
THE_GAME
коментар Mar 27 2008, 13:51
Коментар #1

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Дрогба признал за трансфер в Интер
27.03.2008 13:28
Нападателят на Челси Дидие Дрогба е признал пред съотборниците си, че ще премине в Интер след края на сезона, съобщи "Кориере дело спорт".

Така 30-годишният национал на Кот д'Ивоар потвърди информацията на изданието от вчера, в която италианският всекидневник обяви бившия играч на Марсилия за почти сигурно попълнение на "нерадзурите".

Дрогба няколко пъти призна, че след края на сезона ще напусне "Стамфорд Бридж", а интерес към него веднага проявиха Милан, Реал (Мадрид) и Барселона.

Интер обаче ще надцака конкурентите си с назначаването на Жозе Моуриньо за треньор, като наставникът отново ще се събере с бившия си играч от Челси.

Според информацията, Интер ще плати за голаджията около 23 млн. евро, но все още няма официални разговори между двата клуба за трансфера.

www.gol.bg

Дрогба си е уникален нападател, откъдето и да го погледнеш. Единственият му кусур е, че е на 30 години...

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
SvetJlio
коментар Mar 27 2008, 19:45
Коментар #2

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Аз бях казал,че не ни е нужен,защото имаме Акуафреска,Aдриано,Суазо,Креспо,Златан,Круз.Никога не съм казвал,че е слаб той е невероятен,доказан нападател.Аз също бих се радвал много,ако пристигне при нас,но тези пари просто ми се виждат страшно много за нападател на 30 години.Искам да се налагат млади футболисти писна ми от политиката на отбора да се купуват футболисти на килограм и да играят само за заплатите си.Пак казвам аз също бих се радвал,ако го вземем,но според мен в момента нямаме нужда от нападали,а от атакуващи халфове,който да творят на терена,а не да гледам Станкович как се чуди,какво да прави с топката.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
8 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 04:32 PM
Buy sports equipment online