IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> НАРУГАЙТЕ МАНЧИНИ!!!
AleRt
коментар Mar 20 2008, 09:30
Коментар #1

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Мисля, че могат да се навъртят интересни бисери тук :Д Аз ще се цитирам от темата с Дженоа, че не ми се мисли пак.

Цитат
Мисля, че с времето сме изчерпали всичко за Манчини вече...той просто не може да се оправя с толкова много футболисти, не може да се оправя и със звезди...няма манталитет на победител или поне не го показва, страхлив е (абе направо си е путка), експериментира нон стоп с отбора (нещо, което се прави в предсезонната потготовка)...и едно от най-лошите - намесва личните си отношения с играчите в отбора...нещо, което според мен допринесе за провалите на Адриано, Рекоба, Толдо...ГРОСО!, а изгони и резервния ни вратар Фонтана, който въпреки, че е близо на 40 (ако не е вече) варди като луд. А да и за малко да забравя...той разговаря с играчите чрез медиите :Д Което е ... "интересен" подход.

САМО МОЛЯ ДА СТЕ МАЛКО ПО-ИЗЧЕРПАТЕЛНИ, ПОНЕ ДА ИМА КАКВО ДА СЕ ЧЕТЕ, А НЕ ПРОСТО ЕДНО К*Р ЗА МАНЧИНИ (което всъшност е подходящо, но то вече е по подразбиране за всяка една тема свързана с него) :Д:Д:Д

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
THE_GAME
коментар Mar 20 2008, 10:24
Коментар #2

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

100 неща, които не харесвам в Манчини... lol.gif Шегувам се. Има хиляди неща, които не харесвам у него, ама ше се огранича в 10 пункта, по които той абсолютно категорично доказва, че НЕ СТАВА за ИНТЕР.

1. Отборът играе слабо - бавен футбол, по правило топката се изнася с далечни пасове (което нито 1 съвременен футболен гранд не прави), мачовете се печелят повече на мускули, отколкото с ясни футболни аргументи.
2. Играчите не го уважават - половината са в открит конфликт с него, другата половина мълчаливо го презират. Само Станкович и Родригес Сезар го тачат, но там е обяснимо. wink.gif
3. Не умее да ръководи мачовете си с оглед тяхната специфика и развитие - неадекватни смени, реве постоянно по тъч-линията, сякаш не им е казал нищо преди мача и всичко трябва да им се обясни в хода на играта и т.н.
4. Няма изграден титулярен състав и схема на игра - в ИНТЕР всеки играе навсякъде - хаосът на моменти е втрещяващ...
5. Залага на лични симпатии вместо на качества при избора на играчите.
6. Неудачник в Европа - не подготвя отбора си за мачовете от ШЛ, които имат съвсем друга философия и нашите хора излизат като в мач от калчото с/у Ливорно например - резултатите от т'ва са ясни - пореден сезон - пореден крах...
7. Не интегрира юноши в 1-вия отбор - тук-там пускаше по някой в 1-вите кръгове на Купата и толкоз. Да внимава с Балотели, щото т'ва момче е истински диамант и не искаме да се повтори историята с Андреоли.
8. Не умее да работи в екип - всеизвестно е, че е в конфликт и с доктора на отбора, и с Бранка, че даже и противоречия с Морати имаше. Само имбецилният Михайлович някак се разбира с него през всичките тия години, в които се мъкнат под ръчичка из разни отбори.
9. Никога не поема отговорност за грешките си - за себе си той е велик треньор и когато нещо не се получава, причините се търсят в глобалното затопляне преди всичко.
10. Абсолютно непрофесионално отношение към работата - не може след като си провалил отбора за пореден път в ШЛ, да излезеш и да кажеш, че си тръгваш, а след 24 часа да обявиш, че оставаш, а онова там било вследствие на разочарованието. ИНТЕР не е детска градина...

И за финал да не забравя... К*Р ЗА МАНЧИНИ ! ! ! loveinter.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
3 страници V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 12:02 PM
Buy sports equipment online