Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вторник | 11 март | 21:45 | пряко по bTV
Дойде мачът на истината! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Трябва да ги грабнем тези мишки от самото начало още докато незнаят,какво става на Меаца пред 80 хиляди тифози.Ибрахимович е готов вече за 90 минути игра както и Круз така,че в нападение нещата са ОК.В халфовата линия се завръща Хименез и се надявам много на един силен негов мач. Двамата с Камбиасо трябва да захранват нападателите с добри пасове иначе нищо няма да стане.Фиго ми се иска да започне,като титуляр,защото той има голям опит в големи мачове,същото се отнася и за Виера.В защита нещата са най-зле,някой знае ли дали Киву ще може да вземе участие?Санети ще държи здраво,ако Бурдисо има ден също.Сезар ами дано да пази,както пази и с мача срещу Реджина,че направи ли някоя детинска грешка всичко свършва и ще гледаме Рома само на 1/4.Мисля,че ако вкараме бърз гол до 10-15 минута имаме шансове да ги отстраним!FORZA INTER!
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 08:36 PM |