IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> 28.Нуно Маниш
Guest_Scofield_*
коментар Jan 16 2008, 17:39
Коментар #1

Guests

Маниш дебютира утре за Интер, иска ШЛ

Новото попълнение на Интер Нуно Маниш най-вероятно ще дебютира още утре за тима в срещата-реванш от 1/8-финала за Купата на Италия срещу Реджина на ”Сан Сиро”. Халфът премина при ”нерадзурите” под наем от Атлетико (Мадрид) до края на сезона. 30-годишният футболист ще играе с №28 на гърба си, като сам сподели, че преминаването му Интер е сбъдната мечта. ”За мен е сбъдната мечта да бъда част от един от най-великите клубове в света. Нямам търпение да стана част от този колектив, който демонстрира невероятната си сила през последните години. Целите са ни да спечелим всичко възможно. Имаме състав, за да го сторим. В Шампионската лига ни очакват два тежки двубоя с Ливърпул, но нашата цел е да стигнем до края и да триумфираме”, коментира Маниш, който е третият футболист в тима на Роберто Манчини печелил турнира, след Луиш Фиго и Сантяго Солари, триумфирали с Реал (Мадрид).

Именно триумф в Европа в годината, която се празнува 100–годишнината на клуба е цел №1 за президента на италианския шампион Масимо Морати.

www.sportal.bg
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Guest_Scofield_*
коментар Jan 16 2008, 17:46
Коментар #2

Guests

МАНИШ: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДЪЛГО ВРЕМЕ В ИНТЕР

Новото попълнение на Интер, португалецът Маниш заяви при представянето си, че се надява да остане много сезони при „нерадзурите”.

Полузащитникът ще играе с номер 28 в селекцията на Роберто Манчини. „Предпочитам да бъда с номер 18 на гърба, но той е зает в Интер, защото го носи Ернан Креспо. Доволен съм, че в отбора се оформя португалска група. Сигурен съм, че Фиго и Пеле ще ми помогнат при адаптацията в Милано”, отбеляза на първата си пресконференция като футболист на Интер Маниш.

Нуно Рикардо де Оливейра Рибейро Маниш призна, че трансферът в клуб като Интер е една много позитивна крачка в неговата кариера.

„Говорих с моите познати в Интер и те ме уведомиха, че обстановката в съблекалнята е отлична”, спомена португалският полузащитник.

Маниш бе една от най-желаните нови покупки в лагера на Интер. Още след отварянето на трансферния прозорец стана ясно, че италианците имат голям мерак да закупят доскорошния футболист на Атлетико Мадрид.

www.gong.bg
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
4 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 11:40 PM
Buy sports equipment online