Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 24,496 Регистриран: 16-April 11 Град: Петрич Потребител No.: 9,069 ![]() |
Мнения и коментари относно новият треньор и най-вече кой според вас е най-подходящия?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интерист, начален стадий ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 27-January 14 Потребител No.: 9,326 ![]() |
То въпроса е по-скоро кой е свободен? Като гледам Симеоне май ще остане още един сезон в Атлетико, така че най-вероятно отпада от сметките. Сампаоли е отличен вариант, но не виждам как ще напусне Севиля след само един сезон при положение, че ги класира и за ШЛ. Навярно ще иска да поработи още в този отбор. Жардим също не вярвам да напусне Монако след титлата този сезон. Спалети също е илюзорен вариант и не виждам как може да дойде. Почетино ще остане още доста време в Тотнъм, защото има амбиции да ги прави гранд. От Англия по-реални варианти са Куман и Славен Билич, но и те изглеждат бетонирани в отборите си.
Остават Лоран Блан и Луис Енрике, който по-добре да не се връща в Италия. Пелегрини и Вияш-Боаш станаха китайци... Мирча Луческу ще го уволнят от Зенит, но той е твърде възрастен, а и е предимно Треньор (с главно Т) за Източна Европа. Фабио Капело май вече се пенсионира... еми не останаха... Изборът е Лоран Блан или Енрике, избирам французина. Най-добре от наличните лятото треньори ще е Арсен Венгер, който навярно ще напусне Арсенал и ако не реши да си вземе почивка мисля, че е най-класен от възможните варианти. Най-много се опасявам да не заложим на млад и неопитен треньор... Интер не бива да се превръща в школа за треньори. Трябва доказано име. Треньор, който да има шампионски манталитет. На този етап лично аз не виждам добри перспективи за нов треньор. Щом Венгер ми е първи избор, то значи нещата не са добре. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 10:51 AM |