IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

> Любопитни факти и статистики
Provenzano
коментар Mar 18 2016, 14:27
Коментар #1

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Отварям тази тема за публикуване на любопитни и интересни статистики, а също така и факти за Интер. С течение на времето ще разберете какво имам предвид.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
durex
коментар Sep 4 2016, 18:50
Коментар #2

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 12,939
Регистриран: 27-May 09
Град: Ямбол
Потребител No.: 1,475

- Като президент на Барселона получавал ли сте оферта за Меси? И възможно ли е някога Барса да го продаде?

- Жоан Лапорта: Да, да, беше оферта за адски много пари. Беше през 2006 година. Лео беше съвсем млад, точно бе започнал да играе в първия отбор. Интер (Милано) поиска да го купи. Масимо Морати ми се обади директно, а офертата бе огромна. Говорих с бащата на Меси. Той ме попита: „Жоан, като баща какво би го посъветвал?”. Отговорих, че в Интер системата е коренно различна от Барса. Признах му, че офертата е за големи пари за клуба, но също и че изключително много уважавам сина му като футболист. Но на първо място Лео трябва да си уреди добър договор. Бях откровен. Лео е рожба на „Ла Масия“ и знае всичко за Барселона, която е негов дом. Вече беше в първия отбор, а с много от момчетата бе израснал заедно. Моето мнение бе, че Лео не само ще бъде обичан в Барса, а в същото време ще играе футбола, на който се наслаждава. Вярвах, че той е човекът, който ще ни донесе слава и ще напише история. Това е истината за нашия разговор с бащата на Меси и смятам, че един президент трябва да постъпи по този начин. Още тогава си личеше, че Лео ще бъде необикновен за футболния свят. Но, ако Меси бе решил да приеме офертата на „Интер“ щях да уважа решението му. Винаги съм искал играчите да са щастливи. Футболистите са артистите, те правят шоуто и заслужават големите пари, които получават. Меси избра да остане в „Барселона“ и до днес се чувства комфортно в отбора, в града. Времето показа, че той и баща му взеха правилното решение.

Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
4 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 1st July 2025 - 06:14 PM
Buy sports equipment online