Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аржентина - Хавиер Санети , Николас Бурдисо , Естебан Камбиасо
Бразилия - Жулио Цезар , Маикон Румъния - Кристиян Киву Швеция - Златан Ибрахимович Чили - Луис Хименес Сърбия - Деян Станкович Хондурас - Давид Суазо Унгария - Атила Филкор Мароко - Ибрахим Маруфи Италия(младежи) - Енрико Алфонсо и Франческо Болцони Португалия(младежи) - Пеле Черна Гора(младежи) - Иван Фатич |
|
|
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кристиян Киву е готов да играе с контузия срещу Холандия
Агенция "Фокус" Капитанът на националния отбор по футбол на Румъния Кристиян Киву е готов да рискува контузията си в рамото и да играе срещу Холандия в съботната решителна евроквалификация, предаде ”Ройтерс”. Киву получи травмата в приятелската среща с Германия (1:3) и докторите го предупредиха, че се нуждае от 6-седмична почивка, за да се възстанови напълно. “Ще поема пълна отговорност за скорошното си завръщане, въпреки че не съм напълно възстановен. Интер и националния отбор се нуждаят от мен”, заяви Киву. Селекционерът на Румъния Виктор Пицурка ще постави бранителя пред централната двойка Габриел Тамаш и Дорин Гоян. “Щастлив съм, че моите треньори ще ме използват като защитник, бек или полузащитник. Мачът с Холандия ще бъде двубоят на нашето поколение – поколение, което още не е усетило дъха на голямо първенство”, добави Киву. Румъния и Холандия са лидери в група “G” с по 20 точки, докато България е на 2 зад тях. Мачът Румъния – Холандия е в събота от 20:15 часа на стадион “Фарул” в Констанца. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 05:51 PM |