Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аржентина - Хавиер Санети , Николас Бурдисо , Естебан Камбиасо
Бразилия - Жулио Цезар , Маикон Румъния - Кристиян Киву Швеция - Златан Ибрахимович Чили - Луис Хименес Сърбия - Деян Станкович Хондурас - Давид Суазо Унгария - Атила Филкор Мароко - Ибрахим Маруфи Италия(младежи) - Енрико Алфонсо и Франческо Болцони Португалия(младежи) - Пеле Черна Гора(младежи) - Иван Фатич |
|
|
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кордоба напусна националния отбор на Колумбия
Агенция "Фокус" Голямата звезда на националния отбор на Колумбия и досегашен капитан на състава Иван Рамиро Кордоба напусна гарнитурата заради конфликт със селекционера Хосе Луис Пинто, информира CNN. 31-годишният бранител на италианския шампион Интер заяви, че докато този наставник е начело на Колумбия, той няма да играе за родината си и отказа отправената му повиквателна за началото на световните квалификации в зона Южна Америка тази седмица. “Искам да избегна всички спекулации в тази ситуация. Треньорският щаб на колумбийския национален отбор и конкретно Хосе Луис Пинто изказаха съмнение в отдадеността и на мен, и на съотборниците ми по време на Копа Америка това лято, което дълбоко ни оскърби. Оттам нататък аз уведомих селекционера да не разчита на услугите ми, така че той знае отдавна за решението ми. Въпреки това, Пинто ми прати повиквателна за мачовете с Бразилия и Боливия и аз я отказах. Написах специално писмо до федерацията в Колумбия, в което пожелах късмет на отбора, но просто не желая да играя под ръководството на Хосе Луис Пинто”, заяви бранителят на колумбийските национали. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 12:07 PM |