IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

> Доволни ли сте от трансферната политика през лятото?, Сезон 2013/14
Успешно ли беше Меркатото
Вашето мнение за новите попълнения
Да, взехме подходящите играчи, които ще повишат осезаемо класата на отбора [ 1 ] ** [3.12%]
Да, успяхме да запълним дупките от миналия сезон [ 2 ] ** [6.25%]
Радвам се най-вече на това, че привлякохме млади и талантливи футболисти [ 14 ] ** [43.75%]
Новите играчи не ми харесват особено, но се надявам да ме опровергаят и да направят силен сезон [ 7 ] ** [21.88%]
Не, бюджета за селекцията можеше да бъде разпределен по-правилно [ 1 ] ** [3.12%]
Не, Интер не взе голямо име, което да отговаря на репутацията на клуба [ 6 ] ** [18.75%]
Не, Меркатото е разочарование във всеки един аспект [ 0 ] ** [0.00%]
Друг отговор - аргументирай се [ 1 ] ** [3.12%]
Общо гласове: 29
Гостите не могат да гласуват 
C-Murder
коментар Sep 3 2013, 01:10
Коментар #1

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Здравейте, след като трансферния прозорец е вече затворен и сделките са ясни, нека да пренесем дискусията тук. Добавил съм и анкета, но мисля, че всеки може да сподели по-подробно и аргументирано своето виждане за Меркатото в отделен пост. Е, как се справихме това лято на пазара?

Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 3 2013, 01:11

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Provenzano
коментар Sep 3 2013, 10:58
Коментар #2

Модератор

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 24,496
Регистриран: 16-April 11
Град: Петрич
Потребител No.: 9,069

Аз съм що годе доволен от меркатото, което направихме през това лято. Гласувах с Радвам се най-вече на това, че привлякохме млади и талантливи футболисти. Не мога да кажа, че съм разочарован, защото ние нито имаме голям бюджет като някой други отбори, нито се очакваше да пристигне някое гръмко име. Не трябва да сме толкова черногледи, защото виждаме правилната работа на Мадзари и най-вече разликата в играта от миналият сезон, когато не показвахме никакъв живец. Нека му се даде време, аз очаквам по-големи промени и трансфери следващото лято, когато ще си тръгнат Камбиасо, Киву, Милито и Самуел. Дано да успеем да се класираме в зона ШЛ, защото трети сезон без най-престижния турнир ще е много мъчителен за всички фенове на Интер.
Относно Паулиньо също подкрепям, че е много добър футболист, но да съжаляваме, че не сме го привлекли няма как, защото въобще не сме сигурни дали е имало реален интерес от наша страна или журналистите отново са си пълнили медиите със слухове, както например вчера беше споменато, че преговаряме с Лавеци. По тая логика може да ни е яд за още много много играчи.

Иначе след Мадзари най-доброто ни попълнение през това лято е Кампаняро. Изключително опитен и борбен футболист, който винаги знае къде е най-правилно да застане за да предотврати атака на противника. Ако не знаех възрастта му никога нямаше да му дам 33 години. Жалко, че не е по-млад и определено не е решение занапред. Белфодил загатна за качествата си в някои от контролите ни през подготовката. Притежава добра техника, движи се добре и тепърва му предстои да бъде развиван и да цъфти, както се казва. Икарди е същото положение. Млад, талантлив, с много желание, но и той тепърва ще израства. Надявам се те двамата да получават по-често шанс и да успяват да растат покрай Милито и Паласио, защото от тях се очаква да бъдат техни заместници след време. Марко Андреоли засега ми е малко мътен, защото честно казано нямам особени наблюдения върху играта му. Поради тази причина ще изчакам да запише няколко мача с нашия екип и чак след това ще давам оценката си за него. Тайдер също е обещаващ. И макар и да не е бил първи избор на Мадзари, то за да го харесва явно има конкретни причини. Трябва да се доверим на специалиста. Ще му бъде малко по-трудно, защото се присъедини към отбора доста късно и на практика пропусна цялата подготовка, но хубавото е, че е играл в Италия и не му трябва време за адаптация към Калчото. От трансфера на Уолъс изобщо не съм обнадежден. Не виждам смисъл от такъв наем без опция за закупуване на футболиста. Както някой друг каза ние не сме средняшки отбор, че да обиграваме футболисти на други клубове. Роландо от Порто също е добро попълнение. С Порто е оставял добро впечатление. Миналият сезон в Наполи не игра много, явно и сега Мадзари го взима за резерва и ще помага само при нужда. Днес четох, че през януари след влизането на Тохир в управата на клуба се очаква да дойде и голямо име. Мен ме притеснява това, че добрите резултати могат да замъглят реалната ни нужда от нови футболисти, което не трябва да се случва.

За изходните трансфери най-доброто е, че успяхме да отдадем доста играчи под наем. Това означава, че ще получат повече игрово време за да се докажат. Очаквам след този сезон вече Лонго да се върне в отбора и да започнем да му гласуваме доверие. Разкарахме и Силвестре, с което автоматично проблемите ни олекнаха с една идея. Доста глупав трансфер и едни не правилно похарчени 6 млн. Да се чуди човек как не платихме 8 млн на Сампдория за Поли, когато имахме тази възможност, а се подлъгахме с безумен наем със задължителен трансфер на стойност 6 млн. Добре, че не се решихме да купим Гаргано или пък Роки. Станкович беше крайно време да окачи бутоните и за мен беше очаквана тази раздяла. Киву в сегашното си положение трябваше да го последва, но явно иска до последно да лапа. Но той човека какво е виновен, има си договор и иска да го изпълни. Единствено и само ние сме си виновни, че на футболисти на такава възраст предлагаме договори по 2-3 години вместо да им удължим стария само с още 1 сезон. И аз също обаче не разбирам как не успяхме да продадем нито един от футболистите, които искахме. Нито Перейра, нито Кузманович. Макар че сърбинът, дори да няма нужните качества за отбор като Интер показа много желание в контролите. За резерва е супер, защото въпреки че не играем на няколко фронта и няма да имаме сгъстен цикъл, не се знае кога някой ще се контузи, а не трябва да се повтаря ситуацията от миналия сезон.
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
2 страници V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 08:16 PM
Buy sports equipment online