Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Здравейте, след като трансферния прозорец е вече затворен и сделките са ясни, нека да пренесем дискусията тук. Добавил съм и анкета, но мисля, че всеки може да сподели по-подробно и аргументирано своето виждане за Меркатото в отделен пост. Е, как се справихме това лято на пазара?
Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 3 2013, 01:11 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 6,057 Регистриран: 5-September 10 Град: Сливен Потребител No.: 3,220 Любим Играч: Javier Adelmar Zanetti ![]() |
Гласувах с " Радвам се най-вече на това, че привлякохме млади и талантливи футболисти "
Селекцията ни като цяло не е кой знае колко впечатляващата. Похарчихме почти 50 милиона ( 49.7 ), от продажби и наеми получаваме 8.25 милиона и равносметката е - 41.45 милиона. Хубавото е, че взехме 3-ма млади и обещаващи играчи ( Блефодил, Икарди, Тайдер ) и им стискам палци да оправдаят гласувунато им доверие и най-сетне и при нас да блеснат млади звезди. Така и не разбрах за този Уолъс/ Уоли/ Уолдо го взехме с наем без право на откупуването му ли ? Ако съм разбрал правилно, то не знам дали съм много развълнувам от това да обиграваме играч на друг отбор. Все едно не сме гранд, а средняци. Както и да е, може да не съм разбрал. Взехме още Андреоли и Роланди, които най-вероятно ще са резервите в защита. Дано влязат в ритъм и да се по напънат в борбата за титулярното място, защото от това, ще идват само позитиви за Интер. Колкото е по-голяма конкуренцията за определено титулярно място, толкова по-нахъсано, ще играят всички. Иначе не очаквам някакви изненади от тях, дано ме опровергаят. И на последно място, най-добрия трансфер до този момент - Кампаняро ! Уникален защитник. Притесняваха ме неговите години, но определено ме изуми. Знаех, че е голям играч, но не очаквах да е навсякъде по терена. Явно бере плодовете от толкова години под тренировките на Мадзари. Стискам му палци да се пази от контузии и дано предаде достатъчно опит на нашите защитници. А ако трябва да обърнем внимание мащабно на пристигналите на сезона - МАДЗАРИ !!! -------------------- `858 ` |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 04:15 PM |