Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Здравейте, след като трансферния прозорец е вече затворен и сделките са ясни, нека да пренесем дискусията тук. Добавил съм и анкета, но мисля, че всеки може да сподели по-подробно и аргументирано своето виждане за Меркатото в отделен пост. Е, как се справихме това лято на пазара?
Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 3 2013, 01:11 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,716 Регистриран: 5-February 11 Град: варна Потребител No.: 9,020 ![]() |
Ами аз съм доста раздвоен в мнението си. От една страна може да определим селекцията като слаба, с оглед на имената които привлякохме. От друга може би като "достатъчна". Мадзари на няколко пъти каза, че това е нулева година и може би това меркато го доказва. В защита не сме толкова зле. Даже според мен имаме втората най-добра защита след Ювентус, но на другите позиций не се подсилихме, особено на желаните от Мадзари места. Четох, че и той е бил разочарован, защото е очаквал поне едно ново попълнение ( Исла, Сунига, Маркиньо). Аз съм доволен, че поне не взехме доказани некадърници като Перейра, Гаргано и Силвестре този път. А и някой да се окаже такъв, поне не сме дали пари за него. Мисля, че единствената по сериозна сума е дадена за Икарди, а пък се вижда че момчето има потенциал.Но съм доста разочарован от Бранка и Ко. Вече се надявам, ако Тохир вземе властта да има промени на тази позиция. Ние реално не успяхме да се отървем от нито един от "кърлежите" в отбора. Киву е още тук. Скелото и Силвестре под наем. Кузманович не искал да се маха(?), а Перейра не можахме да го продадем, за мен незнайно защо. Цяло лято иамше слухове за него, но вместо да се действа в тази посока, ние изчакахме последните няколко дена за да го обявим за ненужен и за продан. Според мен се повтаря ситуацията със Снайдер. Вижте как другите отбори, като една Болоня например спекулират с цените, когато разберат че има интерес към техен играч ( Тайдер - 18 млн
![]() В заключение мога да кажа, че се надявам Мадзари да направи чудото и до зимата да успеем да се задържим на 3-4 място или по-напред, за да може ръководството да му осигури небходимите средства, за поне едно - две качествени попълнения. Ако това не стане, ще чакаме догодина, когато също може да има сериозни промени с оглед на заминаването на Милито, Киву, Самуел и евентуално Камбиасо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 02:17 PM |