IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

> Доволни ли сте от трансферната политика през лятото?, Сезон 2013/14
Успешно ли беше Меркатото
Вашето мнение за новите попълнения
Да, взехме подходящите играчи, които ще повишат осезаемо класата на отбора [ 1 ] ** [3.12%]
Да, успяхме да запълним дупките от миналия сезон [ 2 ] ** [6.25%]
Радвам се най-вече на това, че привлякохме млади и талантливи футболисти [ 14 ] ** [43.75%]
Новите играчи не ми харесват особено, но се надявам да ме опровергаят и да направят силен сезон [ 7 ] ** [21.88%]
Не, бюджета за селекцията можеше да бъде разпределен по-правилно [ 1 ] ** [3.12%]
Не, Интер не взе голямо име, което да отговаря на репутацията на клуба [ 6 ] ** [18.75%]
Не, Меркатото е разочарование във всеки един аспект [ 0 ] ** [0.00%]
Друг отговор - аргументирай се [ 1 ] ** [3.12%]
Общо гласове: 29
Гостите не могат да гласуват 
C-Murder
коментар Sep 3 2013, 01:10
Коментар #1

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Здравейте, след като трансферния прозорец е вече затворен и сделките са ясни, нека да пренесем дискусията тук. Добавил съм и анкета, но мисля, че всеки може да сподели по-подробно и аргументирано своето виждане за Меркатото в отделен пост. Е, как се справихме това лято на пазара?

Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 3 2013, 01:11

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
cheffo
коментар Sep 3 2013, 09:24
Коментар #2

Със синьо-черно сърце

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,716
Регистриран: 5-February 11
Град: варна
Потребител No.: 9,020

Ами аз съм доста раздвоен в мнението си. От една страна може да определим селекцията като слаба, с оглед на имената които привлякохме. От друга може би като "достатъчна". Мадзари на няколко пъти каза, че това е нулева година и може би това меркато го доказва. В защита не сме толкова зле. Даже според мен имаме втората най-добра защита след Ювентус, но на другите позиций не се подсилихме, особено на желаните от Мадзари места. Четох, че и той е бил разочарован, защото е очаквал поне едно ново попълнение ( Исла, Сунига, Маркиньо). Аз съм доволен, че поне не взехме доказани некадърници като Перейра, Гаргано и Силвестре този път. А и някой да се окаже такъв, поне не сме дали пари за него. Мисля, че единствената по сериозна сума е дадена за Икарди, а пък се вижда че момчето има потенциал.Но съм доста разочарован от Бранка и Ко. Вече се надявам, ако Тохир вземе властта да има промени на тази позиция. Ние реално не успяхме да се отървем от нито един от "кърлежите" в отбора. Киву е още тук. Скелото и Силвестре под наем. Кузманович не искал да се маха(?), а Перейра не можахме да го продадем, за мен незнайно защо. Цяло лято иамше слухове за него, но вместо да се действа в тази посока, ние изчакахме последните няколко дена за да го обявим за ненужен и за продан. Според мен се повтаря ситуацията със Снайдер. Вижте как другите отбори, като една Болоня например спекулират с цените, когато разберат че има интерес към техен играч ( Тайдер - 18 млн smile.gif ). Другото е, че нито един от играчите, които уж бяха сигурни не е тук - Паулиньо, Драгович, Исла.... Гледах два три мача на Тотнъм и мога да кажа, че Паулиньо си е класа и че щеше много да ни помогне. Същото мога да кажа и за Андреа Поли, който сега е в Милан. Даже мисля, че не дадоха пари за него, а го взеха с бартер или нещо подобно. Сега ще вземат и Хонда със свободен трансфер, а преди година направиха същото с Монтоливо. Докато нашите трансфери след требъла са меко казано ужасяващи. Ковачич, доколкото знам дойде по желание на Страма, а сега Тайдер и Белфодил по желание на Мадзари ( и то не като първа опция). Единствените качествени попълнения на Бранка и Ко са Ханданович и Паласио, всичко друго е пълнеж.
В заключение мога да кажа, че се надявам Мадзари да направи чудото и до зимата да успеем да се задържим на 3-4 място или по-напред, за да може ръководството да му осигури небходимите средства, за поне едно - две качествени попълнения. Ако това не стане, ще чакаме догодина, когато също може да има сериозни промени с оглед на заминаването на Милито, Киву, Самуел и евентуално Камбиасо.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
2 страници V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 02:17 PM
Buy sports equipment online