IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!

МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

> Доволни ли сте от трансферната политика през лятото?, Сезон 2013/14
Успешно ли беше Меркатото
Вашето мнение за новите попълнения
Да, взехме подходящите играчи, които ще повишат осезаемо класата на отбора [ 1 ] ** [3.12%]
Да, успяхме да запълним дупките от миналия сезон [ 2 ] ** [6.25%]
Радвам се най-вече на това, че привлякохме млади и талантливи футболисти [ 14 ] ** [43.75%]
Новите играчи не ми харесват особено, но се надявам да ме опровергаят и да направят силен сезон [ 7 ] ** [21.88%]
Не, бюджета за селекцията можеше да бъде разпределен по-правилно [ 1 ] ** [3.12%]
Не, Интер не взе голямо име, което да отговаря на репутацията на клуба [ 6 ] ** [18.75%]
Не, Меркатото е разочарование във всеки един аспект [ 0 ] ** [0.00%]
Друг отговор - аргументирай се [ 1 ] ** [3.12%]
Общо гласове: 29
Гостите не могат да гласуват 
C-Murder
коментар Sep 3 2013, 01:10
Коментар #1

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Здравейте, след като трансферния прозорец е вече затворен и сделките са ясни, нека да пренесем дискусията тук. Добавил съм и анкета, но мисля, че всеки може да сподели по-подробно и аргументирано своето виждане за Меркатото в отделен пост. Е, как се справихме това лято на пазара?

Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 3 2013, 01:11

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
plamen
коментар Sep 3 2013, 08:35
Коментар #2

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 427
Регистриран: 14-May 12
Потребител No.: 9,185

Аз лично съм разочарован от меркатото! Според мен привлечените играчи освен Кампаняро наистина са с много условности и надежди. Май така като гледам пак се вижда разделението ръководство-треньорски щаб, Мадзари се вижда че наистина е страхотен треньор но едва ли сам може да се пребори за поставените цели, Морати само мрънкаше и увърташе 3 месеца ту за продажба на отбора, ту за нови попълнения, то не беше ту му млякото горещо ту пък друго нещо. Хем иска да продаде отбора "за неогово добро", хем пък да останел след това в ръцете на синът му, те не бяха клаузи и договорки от които накрая според мен просто Интер изгуби като отбор, от самолет се вижда че нямаме реално класни играчи с няколко изключения, 70% са пълнеж и реални резерви, но Мадзари поне съумява за момента да изгради стил и мотивация в тези налични футболисти. Но пак се случва това от 2010 когато нямаше никакви сносни попълнения и се видя до къде ни докара в крайна сметка....9-то място......Та вижте на Бенитез като му се дадът нормални пари за попълнения какъв отбор може да изгради и да докара звезди, продадоха Кавани за 65млн. вложиха още 20-30 и имат изкючителе състав, а ние ще борим конкуренцията с Икарди и Андреоли?!?!?!? Просто има 1 дума за мен в този момент и това е разочоравание от Морати, наистина мисля че отдавна дори е минало крайното време да напусне Интер, наистина е правил много но откакто постигна мечтата за ШЛ само вреди, за мен реално е време друг да поеме кормилото.......... forza.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
2 страници V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 07:47 AM
Buy sports equipment online