Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Здравейте, след като трансферния прозорец е вече затворен и сделките са ясни, нека да пренесем дискусията тук. Добавил съм и анкета, но мисля, че всеки може да сподели по-подробно и аргументирано своето виждане за Меркатото в отделен пост. Е, как се справихме това лято на пазара?
Този коментар е бил редактиран от C-Murder на Sep 3 2013, 01:11 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 427 Регистриран: 14-May 12 Потребител No.: 9,185 ![]() |
Аз лично съм разочарован от меркатото! Според мен привлечените играчи освен Кампаняро наистина са с много условности и надежди. Май така като гледам пак се вижда разделението ръководство-треньорски щаб, Мадзари се вижда че наистина е страхотен треньор но едва ли сам може да се пребори за поставените цели, Морати само мрънкаше и увърташе 3 месеца ту за продажба на отбора, ту за нови попълнения, то не беше ту му млякото горещо ту пък друго нещо. Хем иска да продаде отбора "за неогово добро", хем пък да останел след това в ръцете на синът му, те не бяха клаузи и договорки от които накрая според мен просто Интер изгуби като отбор, от самолет се вижда че нямаме реално класни играчи с няколко изключения, 70% са пълнеж и реални резерви, но Мадзари поне съумява за момента да изгради стил и мотивация в тези налични футболисти. Но пак се случва това от 2010 когато нямаше никакви сносни попълнения и се видя до къде ни докара в крайна сметка....9-то място......Та вижте на Бенитез като му се дадът нормални пари за попълнения какъв отбор може да изгради и да докара звезди, продадоха Кавани за 65млн. вложиха още 20-30 и имат изкючителе състав, а ние ще борим конкуренцията с Икарди и Андреоли?!?!?!? Просто има 1 дума за мен в този момент и това е разочоравание от Морати, наистина мисля че отдавна дори е минало крайното време да напусне Интер, наистина е правил много но откакто постигна мечтата за ШЛ само вреди, за мен реално е време друг да поеме кормилото..........
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 07:47 AM |