Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Изникна спор в скайп и реших да видя какво мислят и останалите
![]() За мен Торес е абсолютна курва! -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Гласувах с ДА по-скоро заради играта на Торес с/у нас в ШЛ.Но и "НЕ" не е грешен отговор.Тая тема е мн широка и неможе просто да се каже да или не.В съвремения футбол почти не останаха играчи който да държат докрай на отбора си.Всички за който се сетите ще видите,че са от преди 10години - Санети,Гигс,Пуйол,Шави,Дел Пиеро,Тоти, Малдини,Джерард...за жалост Раул се махна от Реал,но и той влиза в тази група.Аз лично се чудя кога ще видим някой излязъл от школата преди 2-3години млад играч и да играе в същия отбор и след 10-15години та чак до края на кариерата си.Иниеста Меси Педро ще са сред тях най-вероятно,но за други много трудно.Просто всички в момента се натискат за титли,а може и за пари.Където го има онзи лаф..като не играе за пари да не му плащат тогава
![]() пп.Онзи малкия аржентинец надявам се до 2-3год да е със синьо-черен екип,но не този на Аталанта ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 12:35 PM |