IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ФИНАЛ
Guest_Scofield_*
коментар May 2 2007, 22:57
Коментар #1

Guests

Милан - Ливърпул
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Guest_Scofield_*
коментар May 8 2007, 23:30
Коментар #2

Guests

Капитанът на Интер: Аз съм за Ливърпул

Капитанът на Интер Хавиер Санети спечели за първи път титлата на Италия тази година, въпреки че е в клуба вече повече от десетилетие. Аржентинецът продължи полемиките между нерадзурите и Милан като призна, че не може да подкрепя росонерите във финала на Шампионската лига.

"Имам много приятели и в тима на Ливърпул и в Милан. Познавам Маскерано, Зеедорф, Грими и знам, че ще е оспорван мач. Също както преди 2 години. Ще го гледам по телевизията, като всеки друг футболист. Но ще ми бъде много трудно да подкрепям Милан", заяви Санети.

Защитникът на Интер е поредният, който се включва в словестната престрелка между нерадзурите и росонерите. Треньорът Роберто Манчини вече няколко пъти се заяде с вечния съперник. Той заяви, че Милан получава много повече подкрепата на медиите, отколкото Интер.

"Ние сме щастливи, че спечелихме титлата. Милан пък е на финал в Шампионската лига и могат да я спечелят. Но не разбирам защо трябва да продължаваме да сравняваме двете постижения. Да търсим кой е по-силен", заяви Санети.

Куриозното е, че последната спечелена от Интер титла на терена е през 1989 г. Тогава Милан спечели КЕШ. 33-годишният Санети призна, че ще завърши кариерата си при нерадзурите.

"Имам договор до 2010 г. и когато той изтече, ще сложа край на кариерата си. Бъдещето на клуба? Съжалявам, че Луис Фиго си тръгва. Ще бъде идеално, ако на негово място дойде Лионел Меси", завърши Санети.

Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
10 страници V   1 2 3 > » 

Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 3rd July 2025 - 08:05 AM
Buy sports equipment online