Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милан - Ливърпул
|
|
|
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Капитанът на Интер: Аз съм за Ливърпул
Капитанът на Интер Хавиер Санети спечели за първи път титлата на Италия тази година, въпреки че е в клуба вече повече от десетилетие. Аржентинецът продължи полемиките между нерадзурите и Милан като призна, че не може да подкрепя росонерите във финала на Шампионската лига. "Имам много приятели и в тима на Ливърпул и в Милан. Познавам Маскерано, Зеедорф, Грими и знам, че ще е оспорван мач. Също както преди 2 години. Ще го гледам по телевизията, като всеки друг футболист. Но ще ми бъде много трудно да подкрепям Милан", заяви Санети. Защитникът на Интер е поредният, който се включва в словестната престрелка между нерадзурите и росонерите. Треньорът Роберто Манчини вече няколко пъти се заяде с вечния съперник. Той заяви, че Милан получава много повече подкрепата на медиите, отколкото Интер. "Ние сме щастливи, че спечелихме титлата. Милан пък е на финал в Шампионската лига и могат да я спечелят. Но не разбирам защо трябва да продължаваме да сравняваме двете постижения. Да търсим кой е по-силен", заяви Санети. Куриозното е, че последната спечелена от Интер титла на терена е през 1989 г. Тогава Милан спечели КЕШ. 33-годишният Санети призна, че ще завърши кариерата си при нерадзурите. "Имам договор до 2010 г. и когато той изтече, ще сложа край на кариерата си. Бъдещето на клуба? Съжалявам, че Луис Фиго си тръгва. Ще бъде идеално, ако на негово място дойде Лионел Меси", завърши Санети. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 08:05 AM |