Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Луиш Фиго потвърди, че напуска Интер след края на сезона
Агенция "Фокус" Крилото на италианския Интер – Луиш Фиго потвърди, че в края на сезона ще напусне “Сан Сиро” и по този начин опроверга информациите, че обмисля възможността да подпише нов контракт с “нерадзурите”. Португалската звезда вече постигна принципна договорка за едногодишен договор с арабския Ал Итихад, но в последните дни в Италия се появиха слухове, че може да промени решението си да остане на Апенините. “Няма да променя решението си и ще напусна в края на сезона” заяви Фиго пред Sky Italia след равенството на Интер (2:2) с Палермо. “Определено ще ми липсва футболът на високо ниво, но вече играя толкова много години и то в големи клубове”, продължи 34-годишният португалец. “Единствената цел пред мен в момента е титлата в Италия”, допълни Фиго. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
И аз си мисля, че си намери отбора, но засъжеление в края на кариерата си. Във Барселона и Реал беше богат, а в Интер щастлив
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 01:33 AM |