Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Луиш Фиго потвърди, че напуска Интер след края на сезона
Агенция "Фокус" Крилото на италианския Интер – Луиш Фиго потвърди, че в края на сезона ще напусне “Сан Сиро” и по този начин опроверга информациите, че обмисля възможността да подпише нов контракт с “нерадзурите”. Португалската звезда вече постигна принципна договорка за едногодишен договор с арабския Ал Итихад, но в последните дни в Италия се появиха слухове, че може да промени решението си да остане на Апенините. “Няма да променя решението си и ще напусна в края на сезона” заяви Фиго пред Sky Italia след равенството на Интер (2:2) с Палермо. “Определено ще ми липсва футболът на високо ниво, но вече играя толкова много години и то в големи клубове”, продължи 34-годишният португалец. “Единствената цел пред мен в момента е титлата в Италия”, допълни Фиго. |
|
|
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Морати моли Фиго да остане, португалецът все още не дава отговор
Президентът на Интер Масимо Морати лично е помолил португалската звезда на отбора Луиш Фиго да продължи да се състезава с фланелката на “нерадзурите”. Това призна самият футболист пред официалния сайт на Интер. “Тифозите са помолили президента Морати да ме убеди да остана и догодина в Интер. Поговорих с него, но все още нищо не е решено. На “Сан Сиро” се чувствам отлично и жалко, че не дойдох тук в по-ранен период от моята кариера”, коментира 34-годишният ветеран. sportal.bg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 01:32 AM |