Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ТИПЧЕ ПАЛЕ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,685 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 497 ![]() |
Блатер обмисля сензационна промяна във футбола
Президентът на ФИФА Сеп Блатер обмисля да премахне засадата от футболния правилник. Информацията потвърждава президентът на международната хокейна федерация Леандро Негре. Той каза, че Блатер му се е обаждал и разпитвал за влиянието на засадата в хокея на трева и нейното премахване. "Блатер наистина ми звънна и ми зададе доста въпроси за това как сме премахнали засадата в хокея на трева и дали е било правилно решение. Не ми каза дали ще премахне засадата във футбола, но със сигурност беше доста заинтересован". НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ И НЕ !!! СПРЕТЕ ГАВРИТЕ С ФУТБОЛА !!! -------------------- ![]() " .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. " " ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. " ".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините" |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Абе стига сте се връзвали на подобни глупости...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 07:32 PM |