IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> СЕНЗАЦИОННА ПРОМЯНА
SHeki
коментар Mar 4 2010, 14:02
Коментар #1

ТИПЧЕ ПАЛЕ !

Група: Members

Коментари: 5,685
Регистриран: 13-March 08
Потребител No.: 497

Блатер обмисля сензационна промяна във футбола

Президентът на ФИФА Сеп Блатер обмисля да премахне засадата от футболния правилник.

Информацията потвърждава президентът на международната хокейна федерация Леандро Негре. Той каза, че Блатер му се е обаждал и разпитвал за влиянието на засадата в хокея на трева и нейното премахване.

"Блатер наистина ми звънна и ми зададе доста въпроси за това как сме премахнали засадата в хокея на трева и дали е било правилно решение. Не ми каза дали ще премахне засадата във футбола, но със сигурност беше доста заинтересован".

НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ И НЕ !!! СПРЕТЕ ГАВРИТЕ С ФУТБОЛА !!!

--------------------

" .. Dio creò la Merda poi s rese conto ke poteva fare di Peggio e creò il Milan.. "

" ..No, non puoi cambiare la bandiera e la maglia nerazzurra dei campioni del passato,e poi e la stessa di quelli del presente,io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano,perche c'e solo L'INTER .. E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco,lui diceva che la Serie A e nel nostro DNA,io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato.. "

".. Фактически ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ изпълнява абсолютно необходими , макар и неособено лицеприятни функции.Също като лешояда - санитарят на гората който я почиства от мърша. Без него обаче системата би рухнала.В крайна сметка те печелят веднъж на 45 години , но остават верни на стила си , изграден през годините"
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Dejan
коментар Mar 4 2010, 14:33
Коментар #2

Заинтересован Интерист

Група: Members

Коментари: 157
Регистриран: 2-January 10
Град: Пловдив
Потребител No.: 2,068
Любим Играч: Dejan Stankovic,Goran Pandev

Те ако махнат засадите Барбуков ще стане голмайстор в Англия бе - ще чака ато трупче и бам- вътре. ПЪк и резултатите ще са като на баскетболни срещи.Никва полза няма от това махане !!!

--------------------

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Mar 4 2010, 15:51
Коментар #3

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,038
Регистриран: 16-March 09
Град: Благоевград
Потребител No.: 1,116
Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo

QUOTE(Dejan @ Mar 4 2010, 02:33 PM) *
Те ако махнат засадите Барбуков ще стане голмайстор в Англия бе - ще чака ато трупче и бам- вътре. ПЪк и резултатите ще са като на баскетболни срещи.Никва полза няма от това махане !!!

Остави го Барби, ами Пипо? Вече няма да има нужда да се крие. Да не говорим за Ювентина, те и сега си ги правят от засади, да не говорим пък ако се наложи и такова смехотворно правило. Абсурд!

--------------------

+Quote Post

Пишете в тази тема
2 страници V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th July 2025 - 11:05 PM
Buy sports equipment online