Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
16 Януари | Събота | 21:45
![]() ![]() Бием ги и да идва мача с Милан, че "братовчедите" много си повярваха! ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Бари за мен е изненадата на сезона. Взеха ни точка още в началото, биха Юве , и се представят на ниво. Ама това нас не ни интересува , те са наясно с кой ще играят? Този мач е много важен , 3 -те точки са задължителни, без значение е резултата . Тези отбори трябва да скачаме , ако искаме титлата . За мача с Мухлян разликата трябва да е същата , контрата да е в тях! А пък и кой знае, може да вземем Коларов още тази седмица, и да извадим защитна линия мечта! Не , че сега не е така , но мисля, че ще изглежда по-добре, сърбина да ги бомбардира от ляво!
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 09:02 PM |