IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> ИНТЕР-милан
SvetJlio
коментар Mar 4 2007, 20:50
Коментар #1

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Нашите абонати отнова са готови да го поемат отзад целия!!!!

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Guest_Scofield_*
коментар Mar 5 2007, 18:32
Коментар #2

Guests

Морати става треньор на Интер

Президентът на Интер Масимо Морати хвърли бомбата на деня, като обяви, че ще води отбора в неделното дерби с Милан. Петролният магнат, който е един от най-богатите италианци, бе бесен на рефера след победата с 2:1 над Ливорно. Морати се разсърди на съдията Морганти, който малко преди края изгони треньора Роберто Манчини. Той най-вероятно ще бъде наказан и няма да може да стои на пейката в дербито с Милан.
Треньорът на Интер каза нещо не особено приятно на рефера малко след като той бе отстранил Майкон за иронични аплодисменти към него.
- Не мога да отрека, че съм ядосан - заяви Морати. - Решението на съдията бе пресилено. Вярно, че Майкон сбърка с този жест, и ще си понесе наказанието. Но Манчини не каза нищо сериозно на съдията, че да бъде изгонен. Надявам се, че няма да го накажат. Ако това стане, аз ще водя отбора в мача с Милан.
Президентът на Интер не е доволен от съдиите в последните мачове. Според Морати реферите свирят срещу нерадзурите. "В последните мачове съдиите не ни подкрепят. Явно Интер започва да става антипатичен", завърши Морати
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
14 страници V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th July 2025 - 10:14 AM
Buy sports equipment online