Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер следи Мамаду Диара
02 януари 2007 | 06:30 | Агенция "Фокус" Милано. Шампионът на Италия Интер следи ситуацията около Мамаду Диара в Реал (Мадрид), пише “Гадзета дело спорт”. Директорите на “нерадзурите” Леле Ориали и Марко Бранка са добре запознати с влошаването на отношенията между Диара и наставника на “кралския клуб” Фабио Капело и следят отблизо развитието на ситуацията, обмисляйки да отправят оферта за родения в Мали полузащитник след края на сезона. Бившата звезда на Лион е пред напускане на Реал, след като телевизионните камери успяха да го хванат как критикува Капело в разговор с Антонио Касано. Ето това е идеалния заместнк на Фиго ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Фиго все още не е напуснал .. дори отива с отбора на потготовка в Бахрейн =))) Може трансфера ще стане в края на сезона .. не знам
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(AleRt @ Jan 2 2007, 01:53 PM) [snapback]6747[/snapback] Фиго все още не е напуснал .. дори отива с отбора на потготовка в Бахрейн =))) Може трансфера ще стане в края на сезона .. не знам ![]() Еми ако бъде така ще бъде просто перфектно.Фиго показа до сега с игрите си ,че може да ни бъде златна резерва.Дано трансфера му в Саудитска Арабия пропадне ![]() |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ChaiNGang @ Jan 2 2007, 04:08 PM) [snapback]6748[/snapback] Еми ако бъде така ще бъде просто перфектно.Фиго показа до сега с игрите си ,че може да ни бъде златна резерва.Дано трансфера му в Саудитска Арабия пропадне ![]() Според мене има място и сред титулярите просто освен него и Рекоба нямаме друг нестандартен играч който може във всеки един момент да изостри играта. ![]() Иначе Диара е добре дошъл ![]() ![]() |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ChaiNGang @ Jan 2 2007, 04:08 PM) [snapback]6748[/snapback] Еми ако бъде така ще бъде просто перфектно.Фиго показа до сега с игрите си ,че може да ни бъде златна резерва.Дано трансфера му в Саудитска Арабия пропадне ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(El Chino @ Jan 3 2007, 12:59 PM) [snapback]6771[/snapback] Според мене има място и сред титулярите просто освен него и Рекоба нямаме друг нестандартен играч който може във всеки един момент да изостри играта. ![]() Иначе Диара е добре дошъл ![]() ![]() И Рекоба вече никакъв го няма...тия контузии го съсипаха ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 850 Регистриран: 11-August 06 Град: Сливен Потребител No.: 77 ![]() |
Ми дано дойде това момче при нас - на половин цена от Реал:-)
Ще ни свърши много работа,сигурен съм... |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Представяте ли си халфовата ни линия , ако дойде Диара...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 626 Регистриран: 17-May 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 ![]() |
Ми нестанаха ли много дефанзивните полузащитници иначе е страхотен. Дано го вземем, но и Малуда да дойде.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(Jeter @ Jan 5 2007, 08:51 AM) [snapback]6839[/snapback] Ми нестанаха ли много дефанзивните полузащитници иначе е страхотен. Дано го вземем, но и Малуда да дойде. Еми...то се е видяло , че няма да взимаме плеимеикър , дано поне вземем качествен дефанзивен халф в средата на терена , защото не можем да разчитаме на Дакур , ако недай боже имаме проблеми с Виейра и Камбиасо. |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(ChaiNGang @ Jan 5 2007, 01:27 PM) [snapback]6859[/snapback] Еми...то се е видяло , че няма да взимаме плеимеикър , дано поне вземем качествен дефанзивен халф в средата на терена , защото не можем да разчитаме на Дакур , ако недай боже имаме проблеми с Виейра и Камбиасо. Абе тая година докато Камбиасо беше контузен Дакур изнесе много силни мачове ![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
QUOTE(El Chino @ Jan 6 2007, 10:46 AM) [snapback]6892[/snapback] Абе тая година докато Камбиасо беше контузен Дакур изнесе много силни мачове ![]() Да но Диара е с класа над него , пък и сега Дакур много трудно ще навлезе в старата си форма след контузията |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 05:03 PM |