IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Интер следи Мамаду Диара
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jan 2 2007, 15:07
Коментар #1

Guests

Интер следи Мамаду Диара

02 януари 2007 | 06:30 | Агенция "Фокус"

Милано. Шампионът на Италия Интер следи ситуацията около Мамаду Диара в Реал (Мадрид), пише “Гадзета дело спорт”. Директорите на “нерадзурите” Леле Ориали и Марко Бранка са добре запознати с влошаването на отношенията между Диара и наставника на “кралския клуб” Фабио Капело и следят отблизо развитието на ситуацията, обмисляйки да отправят оферта за родения в Мали полузащитник след края на сезона. Бившата звезда на Лион е пред напускане на Реал, след като телевизионните камери успяха да го хванат как критикува Капело в разговор с Антонио Касано.

Ето това е идеалния заместнк на Фиго smile.gif Дано да се осъществи трансфера cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори (1 - 11)
AleRt
коментар Jan 2 2007, 15:53
Коментар #2

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Фиго все още не е напуснал .. дори отива с отбора на потготовка в Бахрейн =))) Може трансфера ще стане в края на сезона .. не знам smile.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jan 2 2007, 18:08
Коментар #3

Guests

QUOTE(AleRt @ Jan 2 2007, 01:53 PM) [snapback]6747[/snapback]

Фиго все още не е напуснал .. дори отива с отбора на потготовка в Бахрейн =))) Може трансфера ще стане в края на сезона .. не знам smile.gif

Еми ако бъде така ще бъде просто перфектно.Фиго показа до сега с игрите си ,че може да ни бъде златна резерва.Дано трансфера му в Саудитска Арабия пропадне tongue.gif

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Jan 3 2007, 14:59
Коментар #4

Guests

QUOTE(ChaiNGang @ Jan 2 2007, 04:08 PM) [snapback]6748[/snapback]

Еми ако бъде така ще бъде просто перфектно.Фиго показа до сега с игрите си ,че може да ни бъде златна резерва.Дано трансфера му в Саудитска Арабия пропадне tongue.gif

Според мене има място и сред титулярите просто освен него и Рекоба нямаме друг нестандартен играч който може във всеки един момент да изостри играта. wink.gif
Иначе Диара е добре дошъл smile.gif С него Виера и Камбиасо ще станем железни в полузащитата tongue.gif

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Jan 3 2007, 15:00
Коментар #5

Guests

QUOTE(ChaiNGang @ Jan 2 2007, 04:08 PM) [snapback]6748[/snapback]

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jan 3 2007, 17:28
Коментар #6

Guests

QUOTE(El Chino @ Jan 3 2007, 12:59 PM) [snapback]6771[/snapback]

Според мене има място и сред титулярите просто освен него и Рекоба нямаме друг нестандартен играч който може във всеки един момент да изостри играта. wink.gif
Иначе Диара е добре дошъл smile.gif С него Виера и Камбиасо ще станем железни в полузащитата tongue.gif

И Рекоба вече никакъв го няма...тия контузии го съсипаха sad.gif

+Quote Post
adriano1
коментар Jan 4 2007, 12:48
Коментар #7

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 850
Регистриран: 11-August 06
Град: Сливен
Потребител No.: 77

Ми дано дойде това момче при нас - на половин цена от Реал:-)
Ще ни свърши много работа,сигурен съм...

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jan 4 2007, 16:06
Коментар #8

Guests

Представяте ли си халфовата ни линия , ако дойде Диара... smile.gif Ше бъде перфектно smile.gif

+Quote Post
Jeter
коментар Jan 5 2007, 10:51
Коментар #9

Интер Фен

Група: Members

Коментари: 626
Регистриран: 17-May 06
Град: Велико Търново
Потребител No.: 27

Ми нестанаха ли много дефанзивните полузащитници иначе е страхотен. Дано го вземем, но и Малуда да дойде.

--------------------

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jan 5 2007, 15:27
Коментар #10

Guests

QUOTE(Jeter @ Jan 5 2007, 08:51 AM) [snapback]6839[/snapback]

Ми нестанаха ли много дефанзивните полузащитници иначе е страхотен. Дано го вземем, но и Малуда да дойде.

Еми...то се е видяло , че няма да взимаме плеимеикър , дано поне вземем качествен дефанзивен халф в средата на терена , защото не можем да разчитаме на Дакур , ако недай боже имаме проблеми с Виейра и Камбиасо.

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Jan 6 2007, 12:46
Коментар #11

Guests

QUOTE(ChaiNGang @ Jan 5 2007, 01:27 PM) [snapback]6859[/snapback]

Еми...то се е видяло , че няма да взимаме плеимеикър , дано поне вземем качествен дефанзивен халф в средата на терена , защото не можем да разчитаме на Дакур , ако недай боже имаме проблеми с Виейра и Камбиасо.

Абе тая година докато Камбиасо беше контузен Дакур изнесе много силни мачове huh.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Jan 6 2007, 16:29
Коментар #12

Guests

QUOTE(El Chino @ Jan 6 2007, 10:46 AM) [snapback]6892[/snapback]

Абе тая година докато Камбиасо беше контузен Дакур изнесе много силни мачове huh.gif

Да но Диара е с класа над него , пък и сега Дакур много трудно ще навлезе в старата си форма след контузията

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 15th July 2025 - 05:03 PM
Buy sports equipment online