IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

> Кой да се махне през лятото?, Напускащи?
Напускащи?
Напускащи?
Круз [ 18 ] ** [8.96%]
Максуел [ 17 ] ** [8.46%]
Креспо [ 27 ] ** [13.43%]
Хименез [ 11 ] ** [5.47%]
Виера [ 26 ] ** [12.94%]
Мансини [ 8 ] ** [3.98%]
Куарешма [ 11 ] ** [5.47%]
Суазо [ 17 ] ** [8.46%]
Дакур [ 28 ] ** [13.93%]
Ривас [ 17 ] ** [8.46%]
Станкович [ 3 ] ** [1.49%]
Бурдисо [ 12 ] ** [5.97%]
Обина [ 6 ] ** [2.99%]
ДРУГ! [ 0 ] ** [0.00%]
Общо гласове: 39
Гостите не могат да гласуват 
Guest_tutto_inter_*
коментар Apr 13 2009, 20:47
Коментар #1

Guests

Значи напоследък почнахме много да пишеме кой да се маха,кой нямал място в отбора,за това реших да пусна една тема..кой ше събере най-много гласове.Слагам тези имена защото за тях най-много се тръби ,че ще напуснат през лятото.

Edit: Анкетата позволява повече от 1 глас smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
3 страници V   1 2 3 >  
Start new topic
Отговори (1 - 9)
Guest_freaked_*
коментар Apr 13 2009, 21:01
Коментар #2

Guests

Аз от тоя списък за по-лесно ше кажем кои не искам да се махат biggrin.gif Това са Хименез,Мансини и Куарешма wink.gif Другите да си събират багажа и да ги нема. Круз може да го оставиме в щаба на отбора, все пак толко години да си резерва в един отбор и да седиш и да играеш с желание за него е много и аз го оценявам !!!

+Quote Post
radiinter
коментар Apr 13 2009, 21:16
Коментар #3

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Трябва да може да се посочва повече от един отговор.

+Quote Post
SvetJlio
коментар Apr 13 2009, 21:23
Коментар #4

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

Мен ме знаете. Иначе Дакур вече се махна smile.gif В Англия е някъде.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_INTERMilano_*
коментар Apr 13 2009, 21:34
Коментар #5

Guests

моя глас е за къдрака, не мога да го гледам... dieinbin.gif

+Quote Post
inter_fen
коментар Apr 13 2009, 21:47
Коментар #6

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Всички без Ривас,Мансини и Рикардо Куарешма!

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Apr 13 2009, 22:15
Коментар #7

Guests

От изброените за мене почти никой не трябва да остава.Ето и причините:
1.Круз-вече е стар,пък и се вижда,че Жозе не смята да разчита на него.Затова вероятно лятото ще напусне така ще е най добре за него и клуба.
2.Максуел-изключително безличен играч.Първо е трагичен в защита и второ не е чак толкова агресивен в атака.Най-вече заради първото трябва да бъде продаден.
3.Креспо-абсолютно същите причини като на Круз
4.Хименез-много талантлив играч.В началото ми беше любимец ,но постепенно това се заличи.Направи няколко добри мача през миналия сезон ,но за мен това не е достатъчно за да играе в отбор като Интер 3-ти сезон.Пък и Жозе почти не разчита на него.Няма смисъл да седи в отбора без да играе.По добре да вземем някакви пари за него лятото.
5.Виера-вечно контузения няма смисъл да го държим.Напълно безполезен ,дори понякога вреден.Да се маха и да си завършва кариерата в Франция.
6.Мансини-Въобще не му тръгна на Амантино при нас.Според мен обаче може да го оставим още един сезон ,тогава да се надяваме да се разиграе.Всички знаем на какво е способен бразилеца.Тук съм 50-50.
7.Куарешма-Много го исках лятото и като го взехме бях в истинска еуфория ,очаквах веднага да стане основен играч и заедно с Ибра да мачкат ,но уви не се получи.Трансфера се оказа пълен провал.Може би ще е по-добре както за него така и за Интер да напусне.
8.Суацо-Хондурасеца няма класата да играе в Интер.Със сигурност напуска.
9.Дакур-Не мисля че има смисъл от коментар.ВЪН!!!
10.Ривас-Колумбиеца направи няколко добри мача ,но само толкова.Във важните мачове когато беше му даден шанс той се провали.Затова си мисля ,че Жозе без много да се замисля ще се оттърве от него.
11.Бурдисо-Това недоразумение отдавна трябваше да е далече от Интер
12.Фиго-Задължително трябва да се откаже.Няма сили да изиграе още един сезон.
13.Адриано-Искрено се надявам повече да не облича синьо-черната фланелка
14.Обиня-Трябва да бъде даден някаде под наем.

Това е от мен biggrin.gif

+Quote Post
Guest_Scofield_*
коментар Apr 13 2009, 22:44
Коментар #8

Guests

Круз вече е на годинки , но и този сезон показа , че когато му се гласува доверие , то той почти винаги го оправдава.По последни информации се казва , че Круз няма да преподписва с Интер , така че по всичко личи , че ще си тръгне през лятото.Аз лично си оставам почитател на Круз и ще съм радостен ако ни е на разположение и през следващия сезон wink.gif

Максуел се намира в отвратително слаба форма и ако вземем някой ляв защитник през лятото , то спокойно можем да го продаваме.

Креспо отдавна съм го отписал аз.Просто не виждам какво още може да даде на този отбор!Твърдо за махането му от Интер!

Хименес не е тайна , че ми е любимец.През този сезон обаче се справя доста зле и по всичко личи , че Моуриньо няма да разчита на него , затова най-добре и за двете страни е Хименес да бъде продаден някъде , където ще получи повече шансове за изява.

Виейра също е излишен според мен.И грам не заслужава от огромната заплата , която получава.Няма смисъл да държим играч , който е контузен в 85% от мачовете ни!

Мансини е сред топ трансферните разочарования в Европа през лятото.Всички възлагахме огромни надежди на него , но за жалост не ги оправда.При добра оферта няма да имам нищо против да го продадем.

Куарешма го исках адски много в Интер.За жалост и той като Мансини се оказа огромно разочарование.Въпреки това обаче виждам потенциал в този играч и се надявам да си го върнем!

Суазо със сигурност ще ни напусне.Едва ли ще е голяма загубата wink.gif

Фиго е ясно , че ще слага край на кариерата си след края на сезона...просто няма смисъл да се мъчи и да се опитва да се надбягва с почти 2 пъти по-млади играчи от него wink.gif

Ривас съм на мнение , че трябва да остане.През този сезон всички видяхме , че защитниците ни се оказаха доста "крехки" и ще е добре да имаме на разположение повечко защитници.Колумбиеца не мрънка за титулярно място , така че не е проблем оставането му wink.gif

Адриано също си мисля , че повече няма да играе за нашия тим.Дадоха му се прекалено много шансове , които за жалост проигра с лека ръка sad.gif

Обина също съм на мнение ,че трябва да бъде продаден.Спроед мен нигериеца на този етап не притежава нужните качества за да играе за Интер!

+Quote Post
BIZZARE
коментар Apr 13 2009, 23:13
Коментар #9

Редовен Интерист

Коментари: 297
Регистриран: 21-December 08
Град: Варна
Потребител No.: 752

Всички без Максуел, Мансини и Куарешма...

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Apr 13 2009, 23:16
Коментар #10

Guests

Най-много искам да се махне Максуел.След това Дакур... да си се знае,че е продаден, а не под наем... да лапа парите на оня турския собственик на Фулъм,и накрая Ривас-чо , и още 10 мача да му се дадът с Юнайтед или некви отбори от Серия А ,пак ше си е същото дръвце!

+Quote Post

3 страници V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 12:31 PM
Buy sports equipment online