Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Неделя | 27 Април | 16:00
|
|
|
![]() |
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
една победа на ходом, пазиме се за 4ти май
![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Акуафреска: Интер, ще те победя
Звездата на Каляри Роберт Акуафреска отправи предупреждение към шампиона на Италия Интер преди двубоя между двата състава в края на седмицата. Нападателят е считан за един от най-обещаващите италиански футболисти и е съсобственост на „нерадзурите". 20-годишният стрелец е посветен на целта да спаси Каляри от изпадане от Серия А и се закани да огорчи миланския гранд насред „Джузепе Меаца". „Интер, ще те победя! Играя само за Каляри. За да се спасим ни трябват 39 т и ще направим всичко, за да достигнем този актив възможно най-бързо. Искам да благодаря на треньора Балардини за доверието му. След като успях веднъж да се отпуша бързо намерих стабилност във формата си, която ми липсваше в началото на сезона. За мен е чест да получа комплимент от Джиджи Рива. Той е футболна легенда, а аз съм едва на 20 години", заяви Акуафреска, който е наполовина поляк. Рива е вечният голмайстор на италианския национален отбор с 35 попадения в 42 срещи. www.sportal.bg |
|
|
Guest_freaked_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
е такива най-много ме дразнат, ебати тъпака. Играй си там и не се пеняви по медиите, явно и от тоя ше стане само медиина звезда и нищо повече... тръгнал тоя да се опълчва на такъв ОТБОР като ИНТЕР, на отбора който го създаде... летото ка се върне ше се мазни на сички ма са е голем...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
нека не забравяме 4е в последните години правим все смешни хиксове с каляри.мисля 4е ще ги бием.ще видим в неделя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 243 Регистриран: 18-February 08 Град: София Потребител No.: 478 ![]() |
Ще го дават ли по ТВ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Акуафреска: Интер, ще те победя Звездата на Каляри Роберт Акуафреска отправи предупреждение към шампиона на Италия Интер преди двубоя между двата състава в края на седмицата. Нападателят е считан за един от най-обещаващите италиански футболисти и е съсобственост на „нерадзурите". 20-годишният стрелец е посветен на целта да спаси Каляри от изпадане от Серия А и се закани да огорчи миланския гранд насред „Джузепе Меаца". „Интер, ще те победя! Играя само за Каляри. За да се спасим ни трябват 39 т и ще направим всичко, за да достигнем този актив възможно най-бързо. Искам да благодаря на треньора Балардини за доверието му. След като успях веднъж да се отпуша бързо намерих стабилност във формата си, която ми липсваше в началото на сезона. За мен е чест да получа комплимент от Джиджи Рива. Той е футболна легенда, а аз съм едва на 20 години", заяви Акуафреска, който е наполовина поляк. Рива е вечният голмайстор на италианския национален отбор с 35 попадения в 42 срещи. www.sportal.bg На водна топка ли? ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Мача мисля че ще се реши колкото се може по-бързо с 1-2 гола и после пак нищо.Само дано не ги подценим и не стане нещо неприятно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Играем на ходом ,играем с 3-4 идиота като титуляри и побеждаваме с минимална победа
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 03:15 AM |