Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
МОЛИМ ВИ ДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!! ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ НАПИСАНИ НА ДРУГ ШРИФТ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ, СЪОБРАЗНО ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Интер ще строи нов стадион
За целта отборът е закупил подходящ парцел Лидерът в италианската Серия "А" Интер възнамерява да построи собствен стадион, разкри президентът на клуба Масимо Морати. "Нерадзурите" са намерили подходящ парцел в Милано и имат изготвен проект за нов стадион. Както е известно Интер играе домакинските си мачове на стадион "Сан Сиро", който дели със своя градски съперник Милан. "Имаме готов проект и място, където да построим стадиона", каза Морати за "Гадзета дело спорт". Президентът на Интер допълни, че би искал новият стадион да носи името на легендарния играч и бивш президент на клуба Джачинто Факети, който почина през 2006 година. www.topsport.bg |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Защо ние ? Бмилан да се изнасят ДЖУЗЕПЕ МЕАЦА Е НАШИЯ ДОМ.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тази новина има както добра, така и лоша страна.
Ако се изместим от "Джузепе Меаца" означава , че загърбваме една 100 годишна история.Обръщаме гръб на един истински футболен паметник на който сме печелили редица важни мачове.Важни мачове , които правят от Интер СВЕТОВЕН ФУТБОЛЕН ГРАНД.Все пак стадиона носи името на легендарен наш играч и си мисля , че ще е по-добре миланистите да се изместят от него (макар , че това е несправедливо от морална гледна точка ![]() От друга страна пък утре правим 100 години.Можеби Морати иска Интер да отвори нова страница в своята история.А този стадион ще е началото на една нова ера за Интер.Голяма част от феновете искат Интер да си има собствен стадион и да не го дели с мердите от Милан ( и са прави до известна степен) . Това двата гранда от Милано да играят на един стадион им изиграва и доста лоши шеги в еврпейските турнири. Преди година - две се появи подобна новина , но Морати опроверга слуховете , най-вероятно е тази новина също да е плод на нечий журналистически болен мозък |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
За мен тва е добра новина няма да играем на същия стадион на който играят и онези циркови артисти
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
Scofield, доста интересни новини постна тази вечер, евала брат
![]() Колкото до стадиона съм за и против. За, защото наистина ще е хубаво да започнем новата история на клуба с нов стадион и защото на него ще играе само ИНТЕР! Против само и единствено, защото ако трябва някой да напуска "Меаца", то това са червената сган от Милано! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Обаче на мен друг въпрос ми изниква във съзнанието защо мЪлан не се махнат ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Нормално е да има сантименти по отношение на "Меаца" у всеки фен, но той нито е наш, нито е на Милан. Стадионът си е общинска собственост и от тая гледна точка ще е хубаво ИНТЕР да си има собствен "дом".
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Меаца навява много спомени и сантименти на всеки интерист но от друга страна да си имаме нов стадион който ще си е само наш също много ми допада.раздвоен съм.
|
|
|
Guest_Ultras_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
както всички и аз съм раздвоен,но сякаш клоня повече към преместване на нов...все пак все някога трябва да имаме собствен стадион.Друг е въпроса защо ние да правим нов,а не Милан,но все тая
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
аз искам да си имаме нов стадион.stadio "giaccinto fachetti":)наистина добра новина.може би е време да отворим нова златна страница.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 06:21 PM |