Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() |
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вторник | 2 октомври | 21:45
Време е да покажем зъби и в ШЛ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Ами гледах репортажа от ПСВ-ЦСКА и трябва да отбележа,че играха много добре,но се надявам и вярвам,че ще ги победим.Смятам и че победата над Рома ще ни даде увереност
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ибрахимович под въпрос за мача с ПСВ
Нападателят на Интер Златан Ибрахимович ще бъде под въпрос за домакиниството на „нерадзурите" на ПСВ Айндховен в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Шведът получи неприятна контузия в от бутон на противников състезател в дербито с Рома, спечелено с 4:1: „На крака ми има малка дупчица. Шансовете да играя с ПСВ не са големи", каза Ибра. Треньорът на шампиона на Италия Роберто Манчини няма да може да разчита още на наказаните Хулио Крус, Николас Бурдисо, Иван Рамиро Кордоба и Майкон. Трайно контузени са Марко Матераци и Патрик Виера. Нелсон Ривас пък преминава серия от прегледи на сърцето, тъй като припадна на тренировка преди няколко дни. www.sportal.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Какво ще правим без нашето златно момче
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мене защитата ме притеснява повече...
|
|
|
Guest_freak-man_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
ако Ибра не играе, повече о Х нема да измъкнеме !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Изведнъж от купищата нападатели се оказва, че за този много важен мач може да разполагаме само с 2-ма - Креспо и Суазо. Много ще е сложно във вторник. Аз лично очаквам измъчена и минимална победа, но все пак победа.
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
Guest_Scofield_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В нападение все ще се справим някак.ПСВ не се славят с добрата си защита
![]() Проблемът е в нашата защитата.Видяхяме в мача срещу "Фенерите" , че отзад сме адски зле.Дано имаме този късмет , който ни съпровождаше в Турция ![]() ![]() Надявам се , че Киву ще е готов за мача , иначе ще берем много ядове. И все пак...вярвам в победата! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Álvaro Recoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,444 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 263 ![]() |
След загубата от фенерите, не ни остава нищо друго освен победа над Айндховен! Ние сме шампионите на Италия и трябва да спечелим всичките ни оставащи мачове в групата!!! Истанбул е в миналото вече...ФОРЦА ИНТЕР
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Еми ще се молим киву да се оправи до тогава ....
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 07:30 AM |