IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

Reply to this topicStart new topic
> Анчелоти съжалява за Креспо
Guest_ChaiNGang_*
коментар Dec 11 2006, 19:13
Коментар #1

Guests

Анчелоти съжалява за Креспо

Наставникът на Милан Карло Анчелоти изрази съжалението си, че през лятото ръководството на клуба не привлече аржентинския голмайстор Ернан Креспо и той премина в Интер. "Разбира се, че бих искал да тренирам Креспо през този сезон. Благодарение на него за Интер всичко е много лесно, след като той вкарва гол след гол. В същото време нашите нападатели имат сериозни проблеми да реализират положенията си", сподели 47-годишният специалист, който е любимият треньор на играча.

През лятото Креспо бе на път да премине при "росонерите", но покрай скандалите за корупция шефовете на клуба се засуетиха и той премина в градският съперник Интер.

Карлето и Ернан са приятели от средата на 90-те години, когато голмайсторът пристигна в Парма, а там наставник бе именно Анчелоти. През първите 6-7 месеца юношата на Ривър Плейт не можеше да се разпише, но въпреки това играеше титуляр. Сега вече той има 125 гола само в Серия "А", като е най-резултатният чужденец в калчото. Освен това двамата работеха заедно през 2004/2005 година, когато Креспо бе преотстъпен от Челси на Милан. Тогава аржентинецът реализира почти 20 гола, като 6 от тях бяха в Шампионската лига, в това число и два в загубения от Ливърпул финал.

sportal.bg
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Dec 11 2006, 19:31
Коментар #2

Guests

Хахахах гадно ли тие Карло laugh.gif

+Quote Post
SvetJlio
коментар Dec 11 2006, 19:51
Коментар #3

Интер до гроб!

Група: Members

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

анчелоти да не гледа Креспо ми да гледа мулан там да не изпаднат biggrin.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Dec 11 2006, 20:12
Коментар #4

Guests

То ...дните на Карло вече са преброени tongue.gif

+Quote Post
AleRt
коментар Dec 11 2006, 21:30
Коментар #5

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Ааа дано не smile.gif Аз се надявам да остане .. поне да затънат още преди да го уволнят laugh.gif

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
THE_GAME
коментар Dec 11 2006, 22:17
Коментар #6

`GEO`

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Аз се пошегувах нееднократно с несполуките на Милан, но си мисля, че рано или късно ще почнат да бият. Все още имат отбор, с който със сигурност в края на сезона ще са поне на 4-о място. Естествено като качество на играта и на отбора са далеч зад нас, но очаквам да са много активни зимата на трансферния пазар. А Милан беше надцакан през лятото от Интер за всеки футболист, който искаше и точно това е начинът да се направи голям отбор - с големи футболисти. Масимо развърза кесията и сега имаме състав, който със сигурност е от класата на Челси и Барселона, ако не е и по-силен. cool.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Dec 11 2006, 23:17
Коментар #7

Guests

QUOTE(THE_GAME @ Dec 11 2006, 08:17 PM) [snapback]6072[/snapback]

Аз се пошегувах нееднократно с несполуките на Милан, но си мисля, че рано или късно ще почнат да бият. Все още имат отбор, с който със сигурност в края на сезона ще са поне на 4-о място. Естествено като качество на играта и на отбора са далеч зад нас, но очаквам да са много активни зимата на трансферния пазар. А Милан беше надцакан през лятото от Интер за всеки футболист, който искаше и точно това е начинът да се направи голям отбор - с големи футболисти. Масимо развърза кесията и сега имаме състав, който със сигурност е от класата на Челси и Барселона, ако не е и по-силен. cool.gif

Милан имат един Кака , Пирло и донякъде ДИДА. Останалите според мен са посредствени играчи (в залеза на кариерата си) и се надявам да останат в Милан rolleyes.gif smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 13th July 2025 - 09:30 PM
Buy sports equipment online