Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Фиго иска да спечели шампионската лига с Интер |
Guest_Scofield_* |
Jul 19 2007, 01:43
Коментар
|
Guests |
Фиго иска да спечели шампионската лига с Интер
Ветеранът Луиш Фиго разкри, че иска да спечели Шампионската лига с Интер, преди да сложи край на кариерата си. Бившият португалски национал бе на път да премине в Ал Итихад през това лято, но сам се отказа от сделката с арабите, за да остане на Сан Сиро. „Много съм щастлив да бъда тук, въпреки че следващата година ще бъде много различна от шестте месеца в Арабия”, каза Луиш Фиго – „Всички ние искаме да се представим добре и имаме големи цели.” „Логично е нашата основна цел да бъде Шампионската лига. Дори и на 35 години, аз все още мечтая да спечеля всичко, което мога. Надявам се да имам възможност да играя често и най-вече във важните мачове. Това е желанието на всеки футболист”, добави бившият полузащитник на Барселона и Реал Мадрид.” gong.bg |
|
|
Jul 19 2007, 10:09
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 |
И аз искам да я спечелиш
|
|
|
Guest_freak-man_* |
Jul 19 2007, 10:37
Коментар
|
Guests |
Сека година требва да го искаш тва, не само преди края на кариерата си.
|
|
|
Jul 19 2007, 11:43
Коментар
|
|
nerazzuro Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER |
да успокоя фиго 4е 6те я спе4елим
|
|
|
Guest_Scofield_* |
Jul 19 2007, 12:29
Коментар
|
Guests |
Много хора от отбора заявиха пред медийте , че искат ШЛ . Това прекалено надъхване малко ме кара да бъда песимист относно спечелването на КЕШ.Забелязал съм , че отборите ,които са сочени за фаворити и са най-надъхани не печелят трофея.Реално погледнато е прекалено оптимистично да мислим , че ще спечелим ШЛ , важното е да играем мач за мач и ако си играем играта нещата ще се наредят от самосебе си
|
|
|
Jul 19 2007, 13:00
Коментар
|
|
Burdisso fan :D Група: Members Коментари: 5,300 Регистриран: 21-November 06 Град: София Потребител No.: 169 Любим Играч: Javier Zanetti, Lionel Messi |
Аз принципно съм песимист относно ШЛ. Просто през годините сме доказали, че не сме турнирен отбор в Европа.
-------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2024 - 08:32 AM |